{##}

Sommer Hasseldam Passionated Hair Player

Biografi

Det kræver mere end god teknik, at komme i mesterlære hos Joekim. Det handler om, at forstå hans ambition om smukt og naturligt hår – uden kortsigtede genveje. Og dét gør Sommer.

Hun har arbejdet for Joekim siden 2013 og har landet det ene 12-tal efter det andet på frisøruddannelsen, og har egne faste kunder i salonen.
Inden Sommer begyndte frisøruddannelsen, havde hun arbejdet med salg og marketing og fået to skønne børn. Det er de selvfølgelig stadig. Og vi popper champagnen op, når Sommer er færdiguddannet i november 2017.

At arbejde med hår har vist sig at være langt sværere og samtidig langt mere fantastisk, end jeg nogensinde havde drømt om. Jeg har simpelthen så stor respekt for håndværket, og føler mig så uendelig heldig over at have en mester og et dygtigt team omkring mig, som lærer mig så meget om håndværket og de kreative elementer - og særligt blandingen af disse. At modtage et “tak” og se menneskers glæde over det, jeg laver, har været en kæmpe skjult skat, som jeg er blevet dybt afhængig af.”

 

Portfolio

  • Speciale Avantgarde/ Podiehår
  • Barbara I Gongini Hair Piece
  • Distortion Merchandise Kampagne
  • Bruns Bazaar SS/16 Lookbook