{##}
Stories i Naboløs

Stories er korte historier om det mindste mirakel på en onsdag eller de helt store eventyr. Her giver vi – fra Naboløs – dig ord på, hvad vi tænker og taler om. Om det vi spiser, drikker, siger nej og ja til, når det gælder vores krop. Lande, vi vil rejser til. Det, vi læser, ser og lytter til. Og ikke mindst drømmer om. Småt, stort og kort.

Gå til Stories
Lasse Flintholm

DEAR LEADER - hjælper Nordkoreanere til at se bedre

Så er der solbriller i shoppen.
Med ønsket om at hjælpe og støtte tanken om et frit samfund for det nordkoreanske folk, har et par danske ildsjæle skabt solbrille brandet Dear Leader.

Lasse Flintholm

Vejen til Events

Vi gør ikke "bare" det her - det er noget vi oprigtigt tror på! Vi ønsker at leve vores liv mere, og det betyder nødvendigvis ikke hurtigere, men mere sammen, mere slow, og hvor vi kan lære af hinanden, mærker os selv og skabe magiske øjeblikke hvor vi føler os som en del af noget større. Hallelujah!
Lasse & Joekim -

Åbning med manér

Tak! For en fuldstændig magisk aften til Naboløs åbningsfest. 
Lasse & Joekim -

Vores Naboløs

Vi er en frisørsalon, en concept store, en tatovør og webshop. Vi er også et moderne  forsamlingshus og bæredygtigt laboratorium, der ønsker, at skrue ned for farten og give tid og plads til tanker og oplevelser, der skaber mening og inspiration.
Lasse & Joekim -

HAECKELS – vores naturlige duft- og hudplejeserie

Haeckels er vores nye naturlige duft- og hudpleje brand. De bruger ren natur til udviklingen af deres duft- og hudplejeserie, sm vi er ret vilde med!
Lasse Flintholm

RAAW IN A JAR – 100% NATURLIG HUDPLEJE

Raaw in a Jar er 100% naturlige hudplejeprodukter lavet med certificerede økologiske ingredienser. Fri for parabener, sulfater, phtalater, kemikalier, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler og håndlavede med de fineste koldpressede olier og råvarer.